Pasibaigęs. 05-26 17:20
Betsafe-LKL
Žalgiris
88
7bet-Lietkabelis
79
Pasibaigęs. 05-26 18:00
Eurolyga
Olympiacos
87
Fenerbahče
84
Pasibaigęs. 05-26 21:00
Eurolyga
Real
80
Panathinaikos
95
Pasibaigęs. 05-27 18:50
Betsafe-LKL
Rytas
86
Wolves Twinsbet
78
Pasibaigęs. 05-30 18:50
Betsafe-LKL
Wolves Twinsbet
97
Rytas
86
Šiandien, 17:20
Betsafe-LKL
Rytas
0
Wolves Twinsbet
0

Išgirdęs M.Pociaus pavardę D.Draperis pradėjo juoktis ir papasakojo negirdėtą istoriją (4) interviu specialiai iš Berlyno

Gegužės 13 d., 06:00
D.Draperis nepamiršo M.Pociaus
D.Draperis nepamiršo M.Pociaus
Šaltinis: Krepsinis.net

Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ gynėjas Dontaye Draperis 2012–2013 metų sezone buvo Martyno Pociaus komandos draugas Madrido „Real“. Išgirdęs lietuvio pavardę amerikietis pradėjo kvatotis.

„Jis yra mano vyrukas“, – šypsojosi D.Draperis, Krepsinis.net paprašytas papasakoti linksmiausią prisiminimą su lietuviu. Amerikietis juokėsi, kad M.Pocius yra žmogus, kuris iš savo rankų nepaleidžia kameros ir kiekvieną savo gyvenimo epizodą fiksuoja socialiniuose tinkluose.

„Aš nuolat matau jį kelianti nuotraukas... Žmogau, kaip tu gali tiek jų kelti?, – juokdamasis rankomis skėsčiojo D.Draperis. – Visos tos „asmenukių lazdos“ ir visi tie dalykai... Jis visa tai turėjo dar labai seniai. Jis yra pionierius viso to...“

Tai buvo momentas, kai „Lokomotiv-Kuban“ amerikietis galėjo atsipalaiduoti ir pajuokauti. Išvakarėse prieš Eurolygos pusfinalį su Maskvos CSKA D.Draperis atrodė susikaupęs. Portalui Krepsinis.net amerikietis pasakojo apie pasirengimą svarbiausiam sezono mūšiui ir laukiančią akistatą su Milošu Teodosičiumi.

REKLAMA

– Faktas, kad sezoną Vieningoje lygoje pabaigėte labai anksti, padėjo jums geriau pasiruošti Eurolygos pusfinaliui?

– Taip, manau, kad turėjome pakankamai dienų pasiruošti šioms rungtynėms. Galėjome tinkamai pasirengti.

– Šį sezoną Vieningoje lygoje ne kartą susitikote su CSKA. Tai yra gerai ar blogai?

– Yra kaip yra. Buvome susitikę du kartus ir pasidalinome po pergalę. Mes pažįstame CSKA tikrai gerai, tačiau yra kaip yra.

Pocius ir Draperis Pocius ir Draperis

– Jums teks prižiūrėti Milošą Teodosičių – CSKA žvaigždę, kuri turi labai prastą finalinių ketvertų praeitį. Priminsite jam tuos liūdnus vakarus?

– Gindamiesi prieš CSKA mes dažnai keisimės ginamaisiais. Tai reiškia, kad 60–70 proc. laiko aš ginsiuosi prieš aukštaūgį. Taigi viską lems komandinė gynyba, o ne individualios mikrodvikovos. Arba mes gerai ginsimės kaip komanda, arba ne.

REKLAMA

– Kas bus svarbiausia, stabdant CSKA komandą?

– Turime gintis taip, kaip visą šį sezoną. Tai darome geriausiai, kai ginamės kaip komanda.

– Ar tokie žaidėjai kaip Nando De Colo ar Milošas Teodosičius turi kažkokių spragų savo žaidime, kurias galėtumėte išnaudoti?

– Tai yra du nuostabūs krepšininkai, tačiau mes juos sustabdyti galime tik demonstruodami nuostabią komandinę gynybą.

– Norėjau jūsų paklausti apie vieną jūsų buvusį komandos draugą – Martyną Pocių. Ką prisimenate apie jį?

– Jis yra mano vyrukas. Mes buvome su juo komandos draugai pirmajame mano sezone Madrido „Real“ ir iki šių dienų mes palaikome ryšį. Jis yra nuostabus vyrukas.

– Ar prisimenate kokią juokingą istoriją su Martynu?

– Prieš tai, kol visi atrado „Instagram“ ir pradėjo ten kelti savo nuotraukas, Martynas visa tai jau žinojo. Jis tai darė dar prieš ketverius metus. Visos tos „asmenukių lazdos“ ir visi tie dalykai... Jis visa tai turėjo dar labai seniai. Jis yra pionierius viso to... Visiškas kameros vyrukas. Aš nuolat matau jį kelianti nuotraukas... Žmogau, kaip tu gali tiek jų kelti? Jis yra visiškas kameros vyrukas. Tai yra tas linksmas prisiminimas apie Martyną.

„Ilgoji pertrauka“: Milaknio karjera, Kostičiaus tinkamumas „Rytui“, „Žalgiriui“ ir Evansui naudingas sprendimas, naujos kameros LKL arenose ir kodėl rinktinėje nėra Brazdeikio


4 komentarai
Naujausi komentarai (4)
Geriausiai ivertinti (4)
PRO komentarai (3)
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
Redakcija rekomenduoja