Pasibaigęs. 05-05 17:20
Betsafe-LKL
Wolves Twinsbet
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
Betsafe-LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
Betsafe-LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
Betsafe-LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahče
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. 05-09 18:00
Betsafe-LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. 05-09 18:50
Betsafe-LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. 05-09 19:00
Betsafe-LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahče
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real
0
Olympiacos
0

Sirgaliams dėkojęs E.Ulanovas: esame nelaimėliai, gal ir mūsų kaltė, kad pasistatėme save į tokią padėtį (37) VIDEO interviu

Gruodžio 8 d., 23:45
E.Ulanovas dėkojo už palaikymą (BNS nuotr.)
E.Ulanovas dėkojo už palaikymą (BNS nuotr.)
Rokas Liolaitis

Kauno „Žalgiris“ pralaimėjo Eurolygos akistatą prieš Monako „AS Monaco“, tad kauniečių duobė gylėja vis labiau.

Edgaras Ulanovas po susitikimo apgailestavo, kad nepavyko pasinaudoti proga. Taip pat už sirgalių palaikymą jis išreiškė padėką „Green White Boys“ atstovams, kėlusiems plakatus.

„Ketvirtame kėlinyje rungtynės galėjo pakrypti į bet kurią pusę. Vienas buvo momentas, kai prametėme iš po krepšio ir gavome nesportinę pražangą. Esame nelaimėliai, gal čia ir mūsų kaltė, kad pasistatėme save į tokią padėtį. Sunku kalbėti, liūdna, kad pralaimėjome, buvo geras šansas. Velniškai buvo sunku žaisti, Jamesas pataikė daug sunkių metimų.

Kentėjome nuo pražangų ir leidome jiems mesti daug baudų prie lygaus rezultato, kol patys vargome puolime. Būdami maža rotacija galėjome tikėtis, kad puolimas bus klampus. Gynyboje per daug baudų padaryta ir leista jiems susimesti metimus. Ieškojome situacijų, kur galime užatakuoti „AS Monaco“, visas rungtynes koncentracijos išlaikyti gal ir neįmanoma, bet didžiąją dalį žaidėme kantriai“, – sakė „Žalgirio“ kapitonas.

REKLAMA

– Kaip bandote kamšyti spragas rotacijoje?

– Turi ir Dovis, ir Keenanas, ir Edmondas, ir Tomas galimybes imti žaidimo vadeles į savo rankas. Gali žaisti daug pikenrolų, duoti daug kūrybos. Nėra lengva, naujokas turėjo tik kelias treniruotes, sunku ir jam atsiminti sistemą, ką jau kalbėti apie gudrybes, pagalbas. Turime kitų žaidėjų, kuriais pasitikime, tai svarbiausia.

– Kaip ryškėja E.Sumnerio pozicija?

– Kas krenta į akis, tai atletiškumas, ilgos rankos gynyboje, niekas jo lengvai neužatakuos. Dabar svarbiausia su kiekviena diena pridėti patirties europiniame krepšinyje.

Kiek palaikymo jaučiate iš sirgalių, kurie jums šį vakarą kėlė plakatus?

– Liūdniausia, kad pralaimime, daug traumų. Aš su sirgaliais visada palaikau gerą ryšį, bendradarbiaujame nuo pirmų dienų, net kai nebuvau kapitonas. Visais iki vieno iš sirgalių pasitikiu, buvo ir gero, ir blogo, sėdame ir išsiaiškiname viską viduje. Už šį palaikymą visada būsiu jiems dėkingas. Mūsų sirgaliai nieko nestebina, jie yra geriausi.

REKLAMA

REKLAMA

– Kaip su spaudimu tvarkytis sekasi K.Maksvyčiui?

– Reikėtų klausti trenerio. Mes stengiamės treneriui padėti, reikia kalbėti, analizuoti, tokiu momentu emocijas pastumti į šoną ir analizuoti blaivia galva. Net neabejoju, kad taip bus dabar. Sunku kalbėti, kokia yra nuotaika, ji prasta, nes pralaimėjome, o žaidimą analizuosime, kas gerai, kas ne.

– Ar jums ne keistos kalbos apie įkaitusią trenerio kėdę?

– Yra žmonės, kurie gauna atlyginimą už tai, kad išreikštų savo nuomonę. Visiškai normalu, visada taip bus, nesvarbu, Jasikevičius ar Maksvytis, visi turės savo nuomonę. Ar mums reikia į tai reaguoti, kai patys turime apsčiai problemų? Reikia dėlioti rotaciją, minutes, reikia tvarkytis su tokiomis problemomis. Turime remtis pagrįsta kritika, o ne laužta iš piršto.

– Kaip manote, ar jums reikia naujoko?

– Naujokas gerai, bet nėra lengva jį rasti. Kitas dalykas, kai grįš traumuoti, naujokas turės įsipaišyti ir ten. Sunkus rebusas. Dabar paimti žaidėją prie tokios rotacijos naudinga, bet daug komandų ieško pastiprinimo, ypač gynėjų linijoje.

– Kai jaučiatės po 65 minučių ant parketo per savaitę?

– 65 geriau nei 0. Kol kūnas leidžia, džiaugiuosi. Būna geriau, būna blogiau.

„Ilgoji pertrauka“: Lietuvos agentų darbas, vertę pakėlę LKL lietuviai, LKF galimybės „įpirkti“ aukšto lygio žaidėją, krepšininkų ilgaamžiškumas, nutekanti informacija iš klubų ir 3x3 rinktinių galimybės


Gairės: Žalgiris, ulanovas
37 komentarai
Naujausi komentarai (37)
Geriausiai ivertinti (37)
PRO komentarai
i
Noriu gauti pranešimus apie atsakymus į mano komentarą Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai.
Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Komentuoti
Daugiau komentarų
Atsakyti
Penktas kėlinys